Ontwikkelen met het oog
op de toekomst

Voel je thuis in ons team. In een traditionele branche ontwikkelen wij met een jonge en ambitieuze organisatie toekomstbestendige woningen. We werken snel en flexibel, met een no nonsense aanpak.

Steck team aan het werk op kantoor

Visie

Samen bouwen aan een thuis voor iedereen. Met een jong en daadkrachtig team vergroten we de woningvoorraad in Nederland. We realiseren toekomstbestendige huurwoningen. Zodat iedereen thuis kan komen.

Missie

Met passie en daadkracht vergroten wij de woningvoorraad en bouwen we een toekomstbestendig thuis voor onze huurders. We schakelen snel en bouwen in eigen beheer voor de lange termijn.

Samen. Kwalitatief. No nonsense.

Ontwikkeling van Het Zoet - Steck

Onze expertise

Als multidisciplinaire vastgoedontwikkelaar vergroten wij de woningvoorraad en bouwen we een toekomstbestendig thuis voor onze huurders. Wij schakelen snel en bouwen in eigen beheer voor de lange termijn.

Ons kernteam

GijsOprichter
GerDirecteur Vastgoed
ErikSenior Projectmanager
ThomasVastgoedbeheerder
GerritFinancieel Manager

Een gezonde balans

Jouw leven buiten Steck om is net zo belangrijk. Dat is waarom je bij ons zelf je start- en eindtijd bepaalt, zolang het werk maar af komt. Zo nu en dan zullen we je wel moeten onderbreken: voor leuke teamactiviteiten!

De extraatjes

Word onderdeel van Steck en ontvang een goed salaris, pensioen, veel zeggenschap, flexibele werktijden en volledige vrijheid in jouw functie. Plus: een hoop gezelligheid. We bouwen niet alleen woningen, maar ook feestjes!

Remote of op kantoor

Ons kantoor is een fijne plek voor samenwerking. Echter, om de impact van reizen op ons leven en het milieu te beperken moedigen we jou aan om een gezonde balans te vinden in kantoor/thuis/remote.

Lekker in je vel

Er komen vast momenten waarop we jou vragen om een paar uurtjes extra te maken zodat we onze mijlpalen behalen. Maar een fijne leefbalans blijft onze belangrijkste prioriteit. Als jij lekker in jouw vel zit, lever jij jouw beste werk.