Iedereen een duurzame Steck

Een toekomstbestendige leefomgeving bouwen voor jou en de volgende generaties. Dat is ons doel. Als ontwikkelende belegger dragen we graag flink bij aan het realiseren van de wereldwijde klimaatdoelstellingen.

Hoofdstraat in Driebergen - Steck 00

Duurzaamheid duurt het langst

Wij gaan aan op het creëren van een duurzame leefomgeving voor jou en de toekomstige generaties.

Ons doel is om uitsluitend Paris Proof gebouwen te realiseren waarin duurzaam gedrag van huurders wordt gefaciliteerd. Hierin vinden we steeds de optimale balans tussen sociale verantwoordelijkheid, winstgevendheid en lange termijn betrokkenheid.

Paris Proof logo on building sketch - Steck

Paris Proof

Bij Steck proberen we duurzaamheid op een realistische wijze te integreren in alles wat we doen. Dat lukt (helaas) nog net niet overal – maar we zijn zeker op de goede weg.

We denken daarin verder dan de eisen van vandaag. Want wat we nu kunnen voorkomen, hoeft in de toekomst niet opgelost te worden.

Steck wil uitsluitend investeren in Paris Proof gebouwen. Dat betekent een duurzaam gebouwde omgeving zonder CO₂-uitstoot in 2050. Als ontwikkelende belegger dragen we zo bij aan het realiseren van de wereldwijde Sustainable Development Goals.

Gedraag je een beetje (duurzaam)

Succes begint met een sterke fundering (see what we did there 👀). Daarom verduurzamen we onze eigen bedrijfsvoering en gebouwen. Maar het is ook onze verantwoordelijkheid om huurders te faciliteren om zich groener te gedragen.

We proberen daarvoor de juiste mindset te creëren. Met slimme technologie maken we wonen comfortabeler en duurzaam leven makkelijker.

Meten is weten

Door het goed op te schrijven is onze belofte duidelijk: een toekomst bouwen waar zakelijk succes hand in hand gaat met zorg voor het milieu – en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Maar met onze duurzaamheidsvisie op papier zijn we er nog niet.

Om aan te tonen dat we op koers liggen formuleren we meetbare doelstellingen. Door deze consistent te monitoren kunnen we op tijd bijsturen. Zo weten we zeker dat we uitkomen waar we willen zijn.

Benieuwd naar wat Steck bouwt?